sirius - komentarze |
Po kilku dniach szukania kompa, na którym bym mógł sobie posłuchać teledysków, które się normalnie ogląda zajęło trochę czasu, ale w końcu znalazłem i słucham sobie Piggy Bank autorstwa 0,5 $ a napewno nie 0,5l ;D ... właśnie już nie słucham ;| dowiedziałem się o okropnych błedach jakie potworzyłem i aż pozwoliłem się skończyć piosence. Jako że dysponuję fachową siłą polonistyczną nie pozwole sobie bezcześcić pięknej soczystej polskiej szeleszczącej mowy. Wiecej skomplikowanych słów wymyślić nie mogłem, hmm ciekawe ile jest tam błędów? ;D (okaże się później) Nie mogę ścierpieć muzy pedała wieć będę korzystał z zasobów LRC żeby zrobić małe co nieco, gdyż aby na pewno aczkolwiek koniecznie co wynika z tego, że muszę oddać pewne portfolio i muszę je uzupełnić. Niestety zdjęć w nim nie ma, więc nie użyję tych zrobionych przez moje helomoto. Ogólnie jeśli jest ktoś chętny żeby pościągać jakieś piosenki dla mnie to ść i wysłać mi na gg xD Ale tym zajmiemy się na następnej lekcji. Coś chyba noty straciły na kształcie, ale wynika to z mojego ograniczonego czasu, gdyż moja wiedza jest nieograniczona i mógłbym pisać i pisać i .... itd. itp. etc. W takim razie powiem tylko że zbliża się maj a później dzień dziecka, aaa jeszcze przecież dzień matki i inne takie pewnie więc jeszcze dużo czasu zostało. W ogóle po co ktoś stworzył czas i dni tygodnia? I ogólnie zaczął czas liczyć, a później lata, dekady, wieki? Tak z tą nutą niepewności zostawiam was tutaj czytających tą notę na to pytanie odpowiem, a może nie to wy macie odpowiedzieć ja co najwyżej przedstawie swoją wersję zdarzeń. P.s. byłem sobie na zakupach sam dzisiaj ;o bo ana musi coś tam robić jakieś assignementy itp więc to ja musiałem się bujać po Fastfoodzie tfu farmfoodzie, później tesco i saintsburys ;D do lidla nie zaglądnąłem, choć jest na przeciw saintsburego bo za dalego to jest raz, a dwa że mają mało kas, jest cisno, niemiło, nie ma muzyki, za jednorazówki się płaci i to mnie właśnie wkurza tam więc olałem ich. Ale coś mnie boli lewe ramie i nie wiem dlaczego :\ albo od reklamówek, w których było kilkanaście kilo ;p albo o pracy w Armoacie. A tam j?$#ć to młody jestem i do senatorium się nie wybieram, pewnie tylko lekko sobie naciągnąłem. Kaleką też nie jestem. I to by było na tyle. Ja teraz po angielsku sobie skończe pisać i wyjdę tylnymi drzwiami a was tu zostawiam z problemem czasu. ;D |
|
Tak napisali inni: |
Talk.pl :: Wróć |