sirius - komentarze

Zawsze sadzilem ze jestem tolerancyjny, jednakze w ostanim czasie dochodze do wniosku, ze moje zdanie na pewne sprawy sie zmienilo i chyba jestem po czesci rasista (joke of coz ;p). Rasista nie jestem bo mam znajomych roznych narodowosci, koloru skory i wyznania wiec raczej nie jest jednak ze mna tak zle. Niemniej jednak moje zdanie na pewne sprawy sie wyostrzylo albo nawet i zmienilo.

Rzeczy jakiej nie lubie sa pedaly. Tak i nie chodzi tu nawet o to do roweru. Niektorzy moga nazywac ich homoseksualistami ale dla mnie pedal to pedal i rzeczy nalezy nazywac po imieniu. Czy jesli ptasia grype nazwiemy virusem H5N1, zmienia to postac rzeczy? Wiec jesli kogos nazwa pedal nie odpowiada to trudno, gdyz tak bede ich nazywal Musze tu dodac ze nie jestem homoseksualista i chlopcow nie lubie ;x

Co spowodowalo ze nie lubie pedalow? Moj ulubiony lokator z C1. Profil: 23(4) lata, pochodzenia Indianskie, choc niektorzy moga sie upierac ze jest hindusem - to dla mnie jest indianinem. Dlaczego go nie lubie, albo dlaczego nie lubie pedalow? Powodow jest mnostwo, a ja napisze te najistotniejsze. Ogolnie to chyba jego bardziej nie lubie niz pedalow, co nie zmienia postaci rzeczym, ze panowie z cienkim gloskiem i ich zachowanie(on takiego nie ma, choc ma jego chlopak ;p) doprowadzaja mnie do stanu wysokiej agresji.

Co pozwala mi sadzic ze jest pedalem? Hmm w ubieglym semestrze przez ponad 2 miechy mieszkal ze swoim kuzynem w jednym pokoju. Hmm, ale przeciez mieszkali tylko, wiec dlaczego jest gejem? Sam wyglad mowi wszystko oraz rodzaj sluchanej muzyki. To moze nie wszystko, ale pokaze to later on. Wiec sobie mieszkali tak we dwoch. Nigdy go nie odwiedzila zadna dziwczyna. No tak jest tym muzulmane, wiec nie moga ich odwiedzac! Tak, alkoholu tez pic nie moga a on pije ;o wiec to nie zmienia postaci rzeczy. Kuzyn jego tak mieszkal, ale przynajmniej z nim mozna bylo pogadac. Po nowym roku sie zabral do Londynu bo znalazl prace i dobrze. Troche wadzil ale jakos go i tak przetrzymalem.

Niestety historia lubi sie powtarzac. I teraz od jakis 3 tygodni mieszka z nim polak jakis, z ktorym nie rozmawialem. W ogole koles jakis obojniak. Niedosc ze wprowadza sie w miejsce gdzie jest gosciem to nawet nie umie sie przedstawic i HWDPe mu (pewie by jeszcze chcial ;p). Ucieka i chowa sie po katach. Hmm, po prostu mnie pissed off i to bardzo. Wiec lepiej niech sie wypraowadza frajer bo nie wiem co mu zrobie. Mial sie wyprowadzic ale poki co zostal co niezmiernie mnie denerwuje.

A teraz czas na fakty, dlaczego sa oni pedalami. Wiec siedza w tym malym pokoju caly czas sami. A gdzie maja siedziec ktos by powidzial. OKa. Sluchaja romantycznej muzy. Jak slyszalem po raz 10> z rzedu albo i wiecej Viva la more to myslalem ze wykorkuje. Nigdy w zyciu bym czegos takiego nie sluchal bedac z kolega w pokoju (sic!) no chyba ze bylbym z kolezanka w ktorejbylbym bardzo zakochany. Ale z kolega? feee ochyda, co sprowadza sie do konkluzji ze sa chyba w sobie bardzo zakochani. Wyzej wymieniona piosenka nie jest jedyna romantyczna jakiej sluchajej, no coz geyLOVE - chore!

Ja to bym ich wszystkich chyba.. no coz, nie jestem morderca.

Nigdy bym nie pomyslal, ze bede mieszkal pod jednym dachem z pedalem! Mozna powiedziec, ze jestem uprzedzony i trudno. Nie jestem za homoseksualistami. Homosexualizm jest zaburzeniem hormonalnym, psychologicznym i powinni sie ci ludzi leczyc. KROPKA

Pedalom STOP

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
Talk.pl :: Wróć