sirius - komentarze |
Wczoraj Po dodaniu ostaniej notki udałem się do mieszkania wraz z Ana żeby coś zjeść (czyt. kolacje) poznieważ było późno a i tak nie miałem co robic w aITi. Ogólnie nikogo nie było w mieszkaniu, ku mojej uciesze, także ogólnie chill out oprócz hałasu jaki panuje na zewnątrz. Chociaż i tak większość osób wyemigrowała na czas Wielkanocy, opróczy tych chyba co mają do napisania poprawki ;p Oczywiścnie ja nie piszę ale i tak tu jestem teraz (^^,) Podczas naszej jakże długiej kolacji rozmawialiśmy kogo jutro, czyli dzisiaj jest kolej żeby upierdolić coś na ciepło ;D *(do sprostowania - nie używam wulgaryzmów jednakże w tym momencie chciałem oddać atmosfere zrelaxowanego wczorajszego dnia, a owe wyrażenie zapożyczone zostało od Łukasza z Amazonii, ale ogólnie i tak mieszka w Stalowej Woli ^^) Nawet dzisiaj nie wiem kogo to kolej ale sądzę że to za niedługo zostanie ustalone ;p Następna rzecz nie pojęta, w kuchni było niesamowicie czysto ![]() ![]() ![]() Więc ogólnie wczoraj było śmiesznie xD Dzisiaj Ana się wybrała do Londynu, jestem ciekawy czy dotrze do miejsca przeznaczenia tak jak to było kilka lat temu w Krakowie =] A wszystko zaczęło się od tego, że.... był sobie konkurs wiedzy Ekonomicznej bodajże XVII lub XVIII edycja, w któraj ja Ana i kilka osób z równoległych i starszych klas wzięli w nich udział. Pojechaliśmy więc na Akademie Ekonomiczną do KrK i sądzę, że akurat to był piątek ale dokładnie nie pamiętam. Po konkursie byliśmy ustawieni z Bobikiem aka Accim, który chyba nawet się urwał, przepraszam zwolnił z lekcji z powodów zdrowotych, a może nawet pilnego wyjazdu ;p i miał czekać na stacji PKP około godziny 13. Tegoż dnia mieliśmy się udać na ekranizacje III części władcy Pirścieni: Powrót Króla, choć chyba on (Władca)nie ma 3 części bo to 1 książka, ale i tak jej nie czytałem więc piszę co wiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taką to mieliśmy śmieszną podróź do kina. Oczywiście spóźniliśmy się na seans i musieliśmy czekać na natepny chyba godzinę, ale i tak się świetnie bawiliśmy ;D pochodziliśmy troche po Plazie i oczywiście rodzice zostali poinformowani że wrócimy później ![]() Dlatego się zastanawiam jak sobie moja siostra sama poradzi, hmm? Mam telefon więc jak co zadzwonie do niej jak nie będzie wracać albo na Czerwony Krzyż i Policję jak nie będzie jej dłużej ![]() Dziś doszłem do wniosku, że jak jest słońce to nawet w brzydkim miejscu jest ładnie obecnie mi się zachmurzyło ale przynajmniej łatwiej się wstaje rano gdy pokój skąpany jest w promieniach słońca :-) niestety mój pokój jest w rogu i promienie słońca docierają tam około 3, 4 po poludniu gdy słońce zachodzi lub jakby ktoś powiedział ziemia sie obraca i promienie zaczynają oświetlać tą drugą półkulę. Zawszę lubiłem bujać się pociągami i muszę powiedzieć, że pomimo bilety tu gdzie jestem są drogie to jakość jest bardzo wysoka i lepsza niż w moich ukochanych Polskich zniszczonych i zdewastowanych drugo klasowych pociągach turystycznych. Chyba za dużo przymiotników użyłem, ale coż w końcu zdałem tą maturę z Polskiego na V ![]() ![]() Właśnie promienie słońca znów się pokazały ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
08.04.2006 :: 12:13 :: 195.136.186.14 pan_i_wladca ka jego mać ten poprzedni koment pisalem ja czyli twoj pan i wladca ;- D nie wiem czemu sie nie podpisalo :-(. pzdr |
08.04.2006 :: 12:12 :: 195.136.186.14 po 1 - sam jestes damian. po 2 to temu typowi nie dalem zadnego hajsu wiec mi tu nie klam, po 3 zlikwiduj ta gejowska roze spedalony kruku ;q. po 4 pisz krotsze notki to ci bede jebal komenciki ;- D. po 5 pzdr ssaczu i tak wiem ze u <3 bukakke |
06.04.2006 :: 23:04 :: 195.136.186.14 mierzwa no to ładnie![]() |
06.04.2006 :: 20:16 :: 212.219.119.98 Ojciec dyrektor Tylko dlatego ze kierowałem ją poprzez mój telefon. A kiedy z nią nie rozmawiłem to co się stało? Wylądoała na innej stacji w drodze powrotnej :P możesz ją spytać :D ale all in all i tak wróciła :D hurra :D |
06.04.2006 :: 20:07 :: 195.136.186.14 mierzwa a jednak siostra Ci się nie zgubiła![]() |
Talk.pl :: Wróć |