sirius - komentarze

Początek

Nie wiem od czego zacząć, wiec zacznę od początku Wszystko zaczęło sie od atomu lub czegoś takiego, powstała ziemia i inne planety. Później pojawily sie dinozaury, które wyginęły z powodu ptasiej grypy, choć niektórzy twierdzą, że było to przyczyną jakiegoś meteorytu(??). Następnie... trochę jednak przeskocze bo nie jestem historykiem i zrobie szybkie streszczenie Wiec były sobie różne ery, skamieniałości ale o nich też mi sie nie chce pisać ;p bo to nie geografia :> Lata możemy podzielić na BC i AD, czyli przed Chrystusem i Anno Domino aka Roku Pańskiego (to dla tych co nie wiedzą przyp. autor) Poźniej ludzi walczyli, kochali się, znów walczyli i znów kochali sie i tak przez ileś tam wieków. Następnie pojawiła się rewolucja przemysłowa, postęp techniczny i cywilizacyjny, wyprawy krzyżowe i Kolumba do Indii gdzieś tam w tle. Dla tych co chcą sie dowiedzieć wiecej odsyłam do książki do Historii

Nastał rok 1986! Bardzo zresztą ważny!!! Więc należy go zapamiętać! Wraz z tym rokiem data 30 sieprnia, czyli moje urodziny jakby na to nie patrzeć

Czas upływał powstała Solidarnośćm telewizory zmieniły się na kolorowe, powstały telewizje komercyje i nie a ja chodziłem sobie do szkoły podstawowej, którą oczywiście ukończyłem w roku 2000 czyli Millenium Następnie zdałem teściki jak to było za dobrych starych czasów i dostałem sie do Elitranej szkoły na południu Polski, a konkretnie w Małopolsce. Tak, tak nie była to może V w Krakowie, ale i tak było fajnie. Poznałem wiele fajnych osob, z którymi się dużo grało w siatkówke (Cezary, Samuraj Rafał, Orzeł i Acci aka Bob(\an)ik ) na przerwach i poza nimi też, oprócz tego było też inne fajne osoby jak Mierzwa , z którą to delikwentką się później zaprzyjaźniło i kilka innych osób też, których tu nie wymienie bo mnie by palce bolały od pisania na klawiaturze :> Oczywiście były też osoby, które miej albo wcale nie lubie, howeverm nie zrobie im tej przyjemności i im o tym nie powiem ani też o tym nie wspome gdyż owe osoby jakoś mnie mało obchodzą w tym momencie. W końcu już się razem nie uczymy, wieć po co marnować pixele

Oczywiście muszę wspomnieć też o nauczycielach. Byli Ci fajni i reszta ;p wymienię może tych fajniejszych a reszta to i tak nie będzie widzieć. A więc, nie zaczyna się zdania od a więc jak to mówiła pani B. moja wychowaczyni, którą pozdrawiam z tego miejsca. Pani M. też bardzo sympatyczna i pomocna w dążeniu do wiedzy, Pani Dyrektor oraz wiele innych których ze względu na Ustawę o Danych Osobowych nie wspomnę :> ani też nie będę osądzał pomagając wyciągnąć wnioski innym. Należy pamiętać, że człowiek istota myśląca musi sama dokonywać wyborów. Pozatym nie będę tu nikogo obrażał co się nie godzi z moją kulturą osobistą :p
Byli też niemili nauczyciele, i w tym o to momencie ku uciesze młodego pokolenia i mojego jakże wielkiemu smutkowi muszę powiedzieć, że są oni na Emeryturze co oznacza 0 ale to kompletne ZERO stresu, chociaż w teorii , wieć cieszcie się nieuki i do roboty!!!!

A jak to wygląda obecnie?
Po zdobyciu średniego-technicznego wykształcenia swoją naukę kontynuuję poza granicami kraju. A kierunkiem moich studiów jest Biznessss, gdyż mam umowę z Leszkiem, że mi odda NBP w moje władanie jak skończe tu studia, wiec jest o co walczyć ;p (j/k) Ogólnie to był, żart ale i tak jest coś na rzeczy. W końcu, kto wie co będę robić w przyszłości?

Więc to był tylko taki prolog ;D
Wiem że trochę za krótki, ale coż od czegoś trzeba zacząć. Ostrzegam żę nie jest to miejsce dla polonistów, gdyż nie chce ale robię błędy za które przepraszam ale tak to już jest Nie można się z tym pogodzić, trzeba z tym żyć.

Pozdrawiam moich fanow (joke) rodzicow i wszystkich których kocham i nienawidzę. Miłego wieczoru i wesołego jajka o którym tu jeszcze napisze

P O Z D R O

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
05.04.2006 :: 22:01 :: 212.219.119.98

Ojciec dyrektor

Prosze bardzo :D cala przyjemnosc po mojej stronie ;) z polonistami to raczej o bledy chodzi ;D ale i tak sie nimi nie przejmuje :D
05.04.2006 :: 13:54 :: 195.136.186.14

mierzwa

ooooooooo kolego co to za zdanie, że nie ma tu miejsca dla polonistow, a ja to co??? no może jeszcze nie w pełni polonistka, ale może kiedyś tak czy inaczej dzięki za wymienienie mnie w notce
Talk.pl :: Wróć