sirius - komentarze |
Ostatnie jestem tak zajęty że nie mam czasu na nic, a przynajmniej taka panuje opinia =D Co do nauki to już portfolio nr 1 i 2 jest skończone co oznacza, że muszę je tylko oddać, a następnie zostały 3 assignemnety w tym jeden grupowy :\ Dochodzę do wniosku, że nie lubię prac grupowych z powodów ograniczenia umysłowego i nie poważnego traktowania owych prac. Jak ktoś jest tępy to tępy będzie. A tłumaczenia że się ma dużo innych zaliczeń jakoś mnie nie rusza gdyż za dużo ich mam, przy czym potrafie znaleźć czas na wszystko właczając prace. Coż jakoś muszę się z tym męczyć i skończyć ten semestr ;D Planów i pomysłów jest dużo w końcu. Wszystko zaczyna się układać a później znów komplikować ale jak już skończe ten rok to będę mógł przynajmniej złapać drugi oddech. Już bilety kupione więc chill out się szykuje o którym i tak nie myśle, studia najpierw a później cała reszta. Ludzie wszędzie tacy sami ale jakoś więcej ich się poznaje z każdym dniem. Piękna pogoda w brzydkim mieście powoduje, że brzydkie miasto nie jest już okropne - paradoks albo działania obcych sił. Trawa wszędzie, a przynajmniej w nie kótrych miejscach skoszona. Uwaga dziwna i może, ale jak chodzę odebrać Ane czasem po pracy to czuję się jak na wakacjach u dziadków =D Prawie jak w domu wręcz. Niejedna rzecz się jeszcze skomplikuje, ale jak na dzień dzisiejszy lepiej wybrać chyba nie mogłem.. a może? Nie zastanawiam się nad tym co gdyby bo to nie jest sensowne. Życie składa się z wyborów i mam nadzieję że dokonam tych dobrych. Jak na razie grupe wybrałem ;p która nie trzyma się kupy za bardzo, ale coś może z tego wyjdzie ;> z bee i nikiem coś się wykombunuje, czas jeszcze mam więc nie mam co się przejmować ;] choć prawdziwi hardkorowi studeńci grają w prawdziwą rosyjską ruletke co niekiedy kończy się porażką. Jak w przypadku Marcina, i tu mała adnotacja w podstawówce było 3 Marcinów licząc mnie, w średniej też znałem co najmniej 2ówch. A tu znam chyba z 3 w tym jeden z Litwy. To chyba też jest jakieś fatum. Coż takie to imię mam piękne i popularne :p Niekótrzy potrafią zacząć zaliczenie na dzień przed, choć ja takiego ryzyka nie lubie =D dlatego wole wszystko na czas zrobić. Na moją ocenę z pierwszego zaliczenia tzn. z 4 tygodnia wciąż czekam przez bojkot kilku osób z uniwerka mam nadzieję że w końcu się doczekam na tą ocene! Ostanie dostałem ocene z tygodnia 8 i było to moje PIERWSZE A i mam nadzieje że nie ostatnie ;D Co prawda jest to minus, a minus gdyż miałem 14/16 ale i tak to jest A =DDD Jestem tak zajęty i mam tyle zajęć że nie pamiętam co robie każdego dnia ;D ale ostanie z Kubą i Marcinem wybraliśmy się na wykład o Marksie ;o Było to w budynku ULSU i jak się okazało byliśmy tylko my plus jeden czarny koleś, który notabene jest na moim kierunku studiów. Jak prowadzący byli dwaj kolesie po 50 sądzę i jeden taki młokos około 24. W jednym zdaniu było to zebranie komunistów a raczej partii rewolucjonistyczenj. Co mogę powiedzieć o tym zebraniu to na pewno to że do partii się nie zapisałem i nie zapisze nigdy a na pewno nie komunistycznej =D (myślałem że mnie tu nic nie zaskoczy a tu komuniści ;DDD) Kolesie to rodowici anglicy. Coż żałośni i jak i posłuchałem to jeszcze większa żałość bierze ![]() Często chodzę odebrać Ane z pracy gdyż raczej mogłoby być dla niej niebezpiecznie samej. Przy czym dochodzę do wniosku że u siebie nie zrobiłbym tego samego i nie wyszedł w miejsca które dobrze znam o 10 a tutaj o 12 się bujam i jakoś nie jest aż tak niebezpiecznie, chociaż zależy to od dzielnicy.. i ilości polaków. Teraz będe pracował nad zaliczeniami i na zakupy skocze. To by było na tyle ;D pozdro dla słuchaczy teledyskow.onet.pl ;D |
|
Tak napisali inni: |
12.05.2006 :: 14:14 :: epb187.neoplus.adsl.tpnet.pl fajny blog ![]() |
Talk.pl :: Wróć |