Brzydki dziś dzień :\ może to przynajmniej pomoże mi się skupić na nauce. Korzystając z okazji muszę napisać, że czarni albo śmierdzą bo chyba się nie myją albo tak się perfumują jakby 5 litów czegoś tam na siebie wylali.
Wczoraj miałem triala i się okazało że zły dres zabrałem. Zastanawiałem się czy lepiej zabrać paski adidasa czy może łyżwy od najki. Dobrze że przynajmniej nie musiałem iść daleko to szybko wbiłem się w odpowiedni strój ;D Ogólnie nie było źle, ale chyba 1 miejsca nie zająłem. Jutro znów zaczyna się nauka ;o co wynika z tego że trzeba się znów zacząć uczyć =D Nie chce mi się pisać więcej bo nie mogę słuchać teledysków z onetu i jest brzydko za oknem :\ Z ostanich newsów mogę jeszcze podać że zamówiłem bilet na 13.06 ;D mam nadzieję że nie będzie z tego powodu jakiejś awarii samolotu czy coś ;p I tako oto przylecę na tydzień Z kwiatkami można czekać na mnie na Balicach - KraKów mIasto ;D
Sądzę że to wszystko co miałem do powiedzenia i idę sobie do kościoła, a późni trza się co ponauczywać więc to tyle. ;D |