Jak ja nie lubię komputerów o\ przynajmniej niektórych. Ogólnie to nie mam czasu żeby pisać niewiadomo co więc napiszę coś krótkiego xD Zauważyłem (znów bym zrobił tego samego orta :D ale od czego jest słownik online pwnu =] aż dziwne że zdałem maturę haha ;p) że na Ane trzeba uważać (?) Ogólnie jak gdzieś idziemy sobie na zakupy lub na Uni to ludzie, których mijamy się wywracaja ;o sądzę że mam ona jakieś ciemne moce i już z 4 razy jak tylko na kogoś spojrzała to od razu ta osoba się potknęła a nawet jedana pani wywaliła z zakupami na ulicy ;o niemożliwe? a jednak, więc lepiej na nią uważać ;DD
Na moim Bute stoi sobie taki czerwony rower wersja 600 i chyba jest bezpański albo coś bo już od dawna ma gumę, dla laików co nie wiedzą i co to znaczy i tych co nie oglądaja TVNturbo includin me, powiem że ćiśnienie zeszło z tej kauczokowej części w formie koła doprowadzając do ujścia skompresowanego powietrza na zewnątrz xD Wczoraj zaówżyłem, że studenci byli źli i żeby się wyładować wybili szybę (choć to jest tylko rower to i tak szybę wybili ;p) od strony pasażera. Dziś rano jak przechodziłem zaóważyłem (EDIT: ten błąd został zauważony przez profesionalnego proofreadera aka mistrza edycji Eweline ;D, dzieci poniżej 18 lat nie powinny próbować robić tego w domu bez nadzoru rodziców ;D. Poprawna wersja tego słowa to zauważyłem prosze mi to sobie zapamiętać), że ktoś poprawił wyczyn i wybił drugą też xD cóż rowery trzeba pilnować.
Dziś nie będe miał czasu bo mam triala takiego jak w motocrossie więc trzymać kciuki ;D a od poniedziałku wracam do nauki więc pewnie nie będę miał czasu pisać ekstensywnych not ;D ku uciesze bobika ;DDD
Ogólnie jak ktoś się zna na kompach to niech do jutra naprawi mi tego który lubie bo chce sobie posłuchać teledysków.onet.pl =] albo niech mi wyśle jakieś mp4 :D
Miłego dnia wszyscy prawdziwi i grad dla was kłamliwi =D pozdro sześćset PEacE V
EDIT:
Jak zwykle wielkie dzięki dla Mierzwy ;D, która nie pozwoli mi zapomnieć poprawnej polskiej pisowni ;DDD DZX |