19.04.2006 :: 14:21
Święta święta i po świętach. Kiedy to chodziłem do szkoły ;p zawsze czekałem na święta - powód był jasny - nie było nauki ;D Teraz też nie miałem nauki oprócz tej jaką muszę zrobić in advance ;/ Strasznie dużo się tego szykuje a peak będzie za 4 tygodnie od następnego poniedziałku licząc. Jednakże, po 11 czerwca powinienem być wolny :D Jednak i na ten czas już szykuje plany powoli => Zauważyłem też, że ostanio zaczynałem od ponieważ ;[ więc bedę się wystrzegał tego słowa by być bardziej krtatywnym :D Strasznie nie być podłączonym do netu na dłużej niż tydzień ;/ Za dużo rzeczy mam później do sprawdzenia, powysyłania oraz te wszystkie newsy do przeczytania ;o btw mam nadzieje, że ta Legia cudzoziemska się potkie i przegra ze 2 mecze conajmniej :D a Wisła wystąpi z brzegów i ich zatopi! Przez ten czas braku accessu do kompa przecztałem bardzo profesionalną i potrzebną książkę mianowicie Positioning : the battle for your mind / by Al Ries and Jack Trout o wnioskach z której to napiszę później :D Zacząłem też czytać i własciwie przebrnąłem przez połowę Biznesu w kontexcie ;> niestety muszę ją dziś oddać ;/ ale coż zawsze zostaje wersja na CD :D Aparaty cyfrowe - pieniądze które się zwracają! :D Nie mam czasu żeby się rozpisywać, bo mam kilka rzeczy do załatwienia. W końcu życie to nie je bajka Acci (C) I w ten oto sposób zamykam note. ;-D EDIT: Powyzszy text zawieral bardzo razacy blad ktory zostal wyktyty przez niejaka Eweline aka Mierzwe ;D, zeby nie gorszyc wszystkich tych ktorzy dbaja o poprawna polszczyzne zostal on wyeliminowany :D // podziekowania za proofread : )