Ponieważ zrezygnowałem z programu poprawienia wyskoku ale i tak postanowiłem niektóre ćwiczenia wprowadzić do swojego dziennego treningu, choć pewnie i tak już za stary na nie jestem :p Robiąc "krzesełko" myślałem że wymięknę. Żeby wytrzymać only 60 sec=1 min musiałem się bardzo namęczyć ;p wg Super Dunków czy jakoś tak w 10 tygodniu treningu powinienem zrobić 3serie x 6min ;O raczej mało możliwe =] ale cóż pożyjemy zobaczymy przynajmniej to jedno ćwiczenie mam nadzieję zrobić wg SD
Ogólnie to dzień jak codzień dziś miałem, ale przypomniałem sobie jedną rzecz ;D a mianowicie jak niektóre osoby pytały się mnie czy wykłady mam po polsku (PeWuNeEDe!) leżę i płaczę ; DDD Podkreślam, że nie śmieję się ani szydzę z tych osób, ale muszę zrobić małe sprostowanie i swoją opnię przelać na pixele. Można sobie postawić pytanie: Czy w Polsce lekcje są Polsku? Więc jeśli jestem w UK to pewnie to Czesku, albo Starowęgiersku mam wykłady ;asd Niby to tylko pytanie, ale to prowadzi do dalszych wniosków. Pierwszy może być taki że ktoś jest albo naiwny, albo na prawdę tak myśli i palną głupotę nieświadomie. Drugi, to chyba tu gdzie jestem jest eldorado, lajt, chill out i łatwizna ;x Więc proszę bardzo spróbować tego samego. Nikomu nie bronie. Takie pytanie po prostu obraża inteligencje. Jestem tu ponad 6 miechów a za kilka dni 7 ;o ani razu nie miałem wykładu po Polsku ;z Coż za pech ;D
Ogólnie to pewnie tylko kilka osób wie jak to wygląda, więc nie dziwie się innym ale po prostu ta naiwność mnie rozśmiesza. Nic nie poradzę.
PeACe |