05.04.2006 :: 00:28
Lokatorzy Dla tych co nie wiedza to obecnie znajduje sie poza Polska wyspa ;p Jakby na to nie spojrzec Polska to tez dwie wyspy :D Wolin i Uznam, jednakze ja nie znajduje sie na zadnej z owych wyzej wymienionych. Wyspa na ktorej ja jestem jest Brytyjska i chociaz nie pojechalem tam za praca, choc niektorzy mowia chlebem, z powodu wysokich kosztow utrzymania tez musze pracowac ;p w koncu piwo i narkotyki sa drozsze niz w Polsce Jestem bez nalogow dzieki czemu pieniedzy na to nie trace ;p Mieszkam w pewnym akademiku, choc bardzo zaluje obecnie, w przyszlym roku (jak oczywiscie ten ukoncze ;p) zmienie miejsce zamieszkania na jakiejs mniejsze, a raczej tansze, powodowane to jest oczywiscie checia kupienia wiekszej ilosci piwa :D Akademik moj zwany rozniez Johnsonem oznacza syna John'a. Wiem to gdyz, z pewnym Andrew Davidsonem, ktory sie nie obrazi jak uzyje jego imienia ;D w koncu nie zna Polskiego : D mielismy wyklad na temat imion Brytyjskich, nazwisk oraz ich pochodzenia* (mialo to miejsce 2 tygodnie temu, na tydzien przed zaliczeniem) BTW John to tez jest niezly model, ktory ma zone Chinke :D ale i tak go lubie (Pozdro John) Akademik moj mozna znalezc na mapach w googlach ale i tak nie podam lokalizacji ;-b bo mi sie nie chce ;] Akademik sklada sie z pokoi, a raczej mieszkan od A do H. W kazdym mieszkaniu jest od 5 - 6 pokoi, pojedynczych of coz' 2 lazienki oraz wspolna kuchnia z szawkami, ktore mozna zamknac na klodki (to dla tych co mieszkaja z czarnymi ;DDD // nie jestem rasista ale o tym kiedy indziej ). Ja mieszkam z Ana czyli moja rok starsza siostra [pozdro Ana wiem ze to czytasz, jak to jest byc slawna teraz? jak chcesz to wkleje twoje zdjecie :D] Hazal [19 lat, Angielka, lubi 7-listne koniczynki, czarnych i zoltych gosci ale i tak jest mila ;p] Michal vel Mike [reprezentant slowacji oraz student prawa, rowny koles chociaz czasem dziecinny, a i smiech ma zabojczy prawie jak Anch...] no i gwiazdor aka Indianin Pedal (dlaczego pedal? kiedys o tym napisze) jest on studentem roku 3 ale mial rok przerwy w nauce bo pracowal wiec jest tutaj 4 lata :D studiuje marketing i mysli ze jest bystry. Ojojoj zapomial chyba o imigracyjnym ten nasz koleszka, wiec niech nie bedzie taki kozak bo nie wie z kim zadziera. Oto po krotce streszczenie profili moich wspollokatorow :D przyjrzymy sie im blizej w nastepnych odcinkach ;p o ile bede chcial o nich napisac. In addition, Indianin i Mike sa Hall Wardenami co oznacza ze jak nie ma managera (menadzera) to oni i banda innych kretynow pilnuje porzadku o ile nie znajda sie wieksi idioci od nich. Przepraszam ze nie uzywalem Polskich znakow diakretycznych, ale nie moglem skonfigurowac klawiaturki na kompie przy ktorym usiadlem. Temat na pewno nie zostal wyczerpany, wiec do niego wroce w pozniejszym czasie, bo historii jest co nie miara ;D D O B R A N O C